Hvordan shopper du hos Dekoraku?

Hos Dekoraku elsker vi fliser og vi elsker at rådgive omkring fliser. Vi har mange års praktisk erfaring med flise-nedlægning og –opsætning, hvorfor vi altid står klar til at guide dig gennem dit næste flise-projekt.

Når du har besluttet dig for en flise, du gerne vil have et tilbud på, kan du vælge mellem to muligheder:

  1. Kom ud til os i vores fysiske showroom. Adressen er Jegstrupvej 2B, 7800 Skive. Her kan du se alle fliserne, fornemme overfladerne og se farverne i virkeligheden.
    Det kan være du har et stykke bordplade eller en vægfarve, som flisen skal matches med – det gøres bedst i virkeligheden.
    Herude vil du også kunne få al den sparring og rådgivning du har brug for i forhold til dit flise-projekt og vi beregner gerne et uforpligtende tilbud til dig.
  2. Det kan også være at du foretrækker at shoppe på nettet eller afstanden fra dig og til vores showroom gør, at det ikke er muligt at komme forbi. I disse tilfælde kan du anvende vores kontakt-formular. Du klikker blot på ”Kontakt” oppe i den øverste menu-bar, udfylder felterne på siden med oplysninger om dit projekt og flisen du ønsker. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag med et udforpligtende tilbud.

Uanset hvilken måde du vælger at shoppe hos os på, er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse og med en god rådgivning. Derfor er du altid velkommen til at vende tilbage, hvis du har opfølgende spørgsmål, dine ønsker eller præferencer har ændret sig eller andre faktorer, som gør at vi skal have fundet et nyt flise-alternativ til dig.

Vi håber på at høre fra dig – og glæder os til at hjælpe dig med fliserne til dit næste projekt!