Fila PS87 Pro Grundrens

Med Fila PS87 Pro kan du fjerne selv de mest genstridige pletter uden at beskadige overfladerne.

Fila PS87 Pro er velegnet til keramiske fliser, matte natursten, mat marmorsplit, glaseret keramik, beton, marrakesh, linoleum, pvc, terracotta og klinker.

Fila PS87 Pro kan bruges til rengøring, pletfjerning og voksfjerning. Den kan anvendes til afvaskning af cement, fjerne vandbaseret voks, metalliseret voks og polervoks.

Fila PS87 Pro kan bruges til af fjerne hinder fra almindeligt rengøringsmiddel. Disse hinder gør ofte, af fliser vil syne fedtede eller blanke og hvor der tydeligt kan ses fodaftryk. Efter affedtning med PS87 Pro bør du genoptage den daglige rengøring med Fila Cleaner Pro, som ikke indeholder hverken sæbe eller voks og derfor ikke efterlader en hinde.

Fila PS87 Pro er ikke blot en grundrens, men også en dybderens. Du kan bruge den til genstridige pletter på keramiske fliser og afvaskning af natursten som ikke tåler syre.

Fila PS87 Pro fortyndes i forholdet 1:10 – 1:20 alt afhængig af hvor beskidt der er. Såfremt der skal foretages dybdegående rengøring anbefales 1:5. Herefter påføres det fortyndede produkt med en klud/moppe på den overflade du ønsker at gøre rent. Lad Fila PS87 Pro virke i 4-5 minutter. Det resterende produkt samles op med en vådstøvsuger eller en klud. Herefter skylles området godt efter.

For at fjerne pletter anvendes Fila PS87 Pro ufortyndet direkte på pletten, lad produktet tørre og vask herefter med lunkent vand og en skuresvamp. Skyl grundigt efter med vand.

Husk altid at teste produktet et ikke synligt sted inden anvendelsen.

 

Kategori: